Kedves olvasó, ha nem működik valamelyik link írj e-mailt! zigi69@gmail.com






Monogamy

színes, feliratos, amerikai dráma, 96 perc, 2010

rendező:Dana Adam Saphiro

szereplők:
Stars:
Chris Messina,
Rashida Jones,
Meital Dohan

Theo (Chris Messina) esküvői fotózással foglalkozik, de egyrészt borzasztóan unja már, másrészt kicsivel több pénzt is szeretne keresni. Ezen felbuzdulva kitalál egy új műfajt, a kémfotózást. A megbízó megmondja, mikor és hol fotózzon, ő pedig titokban, önmagát nem felfedve készíti el a megbízók személyiségét lehetőleg minél inkább tükröző és minél sokoldalúbban bemutató fotókat.
Egy napon egy fiatal nőtől kap megbízást, de a fotózást elkezdve megdöbbenve tapasztalja, hogy nem várt és szokatlan képeket kell készítenie. A nő többször is kér kémfotókat, Theo pedig egyre inkább ennek a munkának a megszállottja lesz. Az események miatt megkérdőjelezi saját kapcsolatát, házassági terveit, az emberi kapcsolatokba vetett hitét.
A film gyönyörűen végigviszi a párhuzamos vonalat a munka és a magánélet között, érdekes rendezői megoldásokkal tartja fenn a figyelmet. Senki ne várjon akciófilmet, a blokbaszterek sajátosságai sem tapasztalhatóak, ilyen szempontól inkább művészfilm kategóriába sorolható az alkotás. De jól kidolgozott, szépen felépített, elgondolkodtató, jó színészi játékkal.

http://data.hu/get/4962350/monogamy.avi
http://data.hu/get/4962351/monogamy.srt