Kedves olvasó, ha nem működik valamelyik link írj e-mailt! zigi69@gmail.com






Pár-baj
(Body Shots)

színes szinkronizált amerikai filmdráma, 105 perc, 1999

rendező: Michael Cristofer

szereplők:
Sean Patrick Flanery (Rick Hamilton)
Jerry O'Connell (Michael Penorisi)
Tara Reid (Sara Olswang)
Amanda Peet (Jane Bannister)
Ron Livingston (Trent Barber)
Emily Procter (Whitney Bryant)
Brad Rowe (Shawn Denigan)
Sybil Temchen (Emma Cooper)

Nyolc, húsz év körüli fiatal, négy csaj és négy srác nekivág a Los Angeles-i éjszakának. Valamit keresnek, talán az igazi szerelmet, esetleg némi intimitást, de lehet, hogy csak egyéjszakás kalandot. Fókuszban a szex, ha mégis több lenne a dologból az a kellemes meglepetés kategóriába sorolandó. Belevetik hát magukat Los Angeles lüktető éjszakai életébe és elvégzik a szerelmi gyorstalpalót, amit a bárok az alkohol és az alkalmi kapcsolatok pörgése kínál.
Aztán persze ott a kiábrándító másnap reggel a maga kérdéseivel. Vajon mi is történt, hogyan lehetne a megmaradt emlék nyomokból összerakosgatni az elmúlt éjszaka eseményeit. Tényleg erőszak volt? Merül fel a kérdés az egyik pár esetében. A lány állítja, hogy igen, a fiú, hogy nem. Biztosat egyikük sem tud mondani, pont a lényeg veszett a ködbe. Egy másik pár reménykedik, még lehet valami komoly is a dologból...
Húszas éveikben járó fiatalok kérdései merülnek fel a filmben. Hogyan lehet megtalálni az igazit? A szex tényleg közelebb hoz, vagy inkább eltávolít? Milyen következményei lehetnek az egyéjszakás kalandoknak? Mit is keresnek tulajdonképpen, és vajon meddig mehetnek el? Ezeket a kérdéseket mind a nyolc fiatal más formában teszi fel, és máshogy éli meg. Hogy van-e válasz, vagy változik-e valami az életükben ettől az éjszakától? Majd kiderül!

http://data.hu/get/1747674/Body.Shots.crc.html
http://data.hu/get/1747673/Body.Shots.009.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése